Dagelijks Woord

Meer over Gemeenteleven

Club Jedaja (7-10 jaar)

Welkom bij kinderclub Jedaja

Wie zijn we?

Onze club heet Jedaja. Jedaja betekent ‘Jehova (naam van God) weet of kent’. Het belangrijkste in je leven is dat jij de Heere kent, en Hij jou. De kinderclub is er voor kinderen van zeven tot en met elf jaar. Om de twee weken is er op woensdagavond club. Alle clubavonden beginnen om 18:30u en eindigen om 20:00u.  De club wordt gehouden in de zaal van de Hersteld Hervormde Kerk aan de Sigmondstraat.

Wat doen we?

We beginnen met zingen en bidden. Daarna vertelt de juf of meester een Bijbelverhaal. De Bijbelverhalen zullen dit jaar gaan over het thema ‘Dieren uit de Bijbel’. 

Na de pauze, waarin we iets lekkers eten en drinken, gaan we met elkaar knutselen of een spel doen. We gaan bijvoorbeeld verven of kleien óf we doen een Bijbelse Quiz of levend kwartet. Elk seizoen gaan we in November bij onze ouderen op bezoek. We maken dan iets moois om te geven en zingen ze toe.

Wat doen we nog meer?

Om de nieuwe kinderen te leren kennen, spelen we op de eerste clubavond van het nieuwe seizoen een kennismakingsspel. Ook gaan we natuurlijk weer hard oefenen voor het kinderkersfeest! Dit wordt ieder jaar in de kerk gevierd. Ieder kind mag dan een tekst opzeggen en we zingen kerstliederen. Daarnaast zal een juf of meester een Bijbelse vertellen en vrije vertelling houden. Alle ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden mogen dan ook komen luisteren .

Aan het einde van het clubseizoen gaan we met alle kinderen van de club op stap! Waar naar toe? Dat blijft een verrassing!!!

Vind je het leuk om eens te komen kijken? Je mag altijd komen! Wil je meer weten?
Bel dan met juf Lisette op tel.nr. 06-22888069 of stuur haar een e-mail via lisettecornet@hotmail.com

Groetjes van juf  Janine en Lisette van de club!

  • © hersteld hervormde kerk 2022

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit